Wie zijn wij?

De visie van CloudSpace 365

CloudSpace 365 is een bedrijf dat in 2023 is opgericht door Harm Oosthoek en Justin Zonneveld. Het is ontstaan uit de samenvoeging van twee aparte Managed Service Providers (MSP) die samen één bedrijf hebben opgericht met de naam CloudSpace 365

 

Wij bieden een eerlijke prijs voor een eerlijke dienst waarbij de klant op nummer 1 staat. Samen hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de ICT-wereld en hebben we bij meerdere grote ICT-partijen gewerkt. We hebben betrouwbare leveranciers en doen graag het extra stapje voor een tevreden klant.

 

Wij willen ons onderscheiden door met een informele maar professionele houding problemen op te lossen en te kijken naar waar we verbeteringen kunnen maken in de bestaande infrastructuur, zodat ook de kleinere bedrijven mee kunnen in de steeds complexer wordende ICT-wereld.

Harm Oosthoek

Sinds mijn derde ben ik bijna elke dag achter de computer te vinden. Een aantal jaren later was ik voor mijn vrienden en familie de go to man voor hun computerproblemen. In 2016 kon ik van mijn hobby mijn werk maken en hielp ik bedrijven op het gebied van ICT. We zorgden ervoor dat klanten zich geen zorgen hoefden te maken over de techniek waardoor zij zich konden focussen op hun business.

TOCH WILDE IK MEER

Toch wilde ik meer. Detacheerders kwamen met mooie aanbiedingen. Projecten draaien in grote bedrijven. Grote omgeving migreren. Dit sprak me op dat moment wel aan! Ik maakte een switch. In deze carière stap kwam ik erachter dat ik minder impact kon maken dan gedacht. Doordat je in een grotere omgeving werkt, heb je te maken met een team en heb je weinig vrijheid. Ook was ik het directe contact met de klant kwijt.

Dat is de reden waarom wij CloudSpace 365 hebben opgericht. We komen graag bij je langs om hier meer over te vertellen. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw digitale werkplek veilig en goed draait. Dit volgens de Nederlandse wetgevingen. Wij kunnen alle ICT-zorgen voor je uit handen nemen!

Justin Zonneveld

Na 7 jaar voor verschillende bedrijven gewerkt te hebben als servicedeskmedewerker, IT Engineer, projectmedewerker, systeembeheerder en functioneel beheerder vond ik het tijd voor de volgende stap, een eigen bedrijf. Uit eigen ervaring heb ik ontdekt dat er een hoop ZZP’ers zijn in Nederland die eigenlijk weinig tot geen kennis hebben over hun eigen systemen en IT omgeving. Hierdoor zijn dit potentiële slachtoffers van hackers. Er is vaak geen back-up of antivirusprogramma ingesteld, het mailsysteem is vaak zelf aangemaakt en werkt niet optimaal. Helaas zijn er in Nederland weinig IT partijen die zich inzetten voor de kleine bedrijven en ZZP’ers omdat dit ze simpelweg niet genoeg geld oplevert. Ik voel mezelf geroepen om deze groep mensen te ondersteunen en te helpen bij vragen en problemen, en dit voor een betaalbaar tarief. Mijn missie is simpel, een kort, informeel en betaalbaar lijntje naar een goede dienstverlening met als doel een blije/geholpen klant. 

Voer hier je code in.


9-cijferige pin code: